Links

Expertgroep complexe scheiding
De Expertgroep Complexe Scheiding bestaat uit deskundigen vanuit verschillende achtergronden. Wat hen bindt is dat zij allen Forensisch Mediator zijn en dat zij vaak worden ingeschakeld binnen zeer conflictueuze scheidingen waarbij kinderen in de knel zijn geraakt.

De beste manier van scheiden
Met respect uit elkaar. Het besluit om te gaan scheiden is al moeilijk genoeg. Als er dan ook nog onenigheid en conflicten ontstaan, wordt het alleen maar moeilijker. Kies voor de beste manier van scheiden.

Collaborative divorce
Collaborative Divorce (overlegscheiding) betekent het afhandelen van uw scheiding met respect voor elkaar en uw familiegeschiedenis.

Forensisch mediation

Verder Online
Magazine Verder wil mensen helpen bij het maken van de juiste keuzes als hun relatie verandert door trouwen, samenwonen, kinderen krijgen, uit elkaar gaan en overlijden.

NIBUD
Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting

LBIO
Het Landelijk Bureau Inning Onderhoudsbijdragen

Raad voor Rechtsbijstand
Raad voor Rechtsbijstand is de instantie die beoordeeld of u voor gefinancierde rechtsbijstand in aanmerking komt.

Vereniging FAS
De vFAS is een vereniging van advocaten die gespecialiseerd zijn in het personen- en familierecht. Een groot aantal van de aangesloten leden heeft zich bovendien gespecialiseerd tot advocaat-scheidingsbemiddelaar.

Zorgmodel
Voor geschikte literatuur op dit gebied verwijzen wij u naar de website van het zorgmodel. Op deze website vindt u verwijzingen naar boeken die geschikt zijn voor kinderen, ouders en professionals. Ook vindt u op de site een voorbeeld van een ouderschapsplan ontworpen door mr. C. van Leuven en de nodige achtergrondinformatie.

O4
Met elkaar uit elkaar

UWV
Werken aan perspectief